MJESECIMA NE NASTUPA

Isplivao cjenovnik Teodore Džehverović, za kratko vrijeme pjevačica zaradila 50.000 eura

Džehverović je prethodnih mjeseci ozbiljno zarađivala od reklama na Instagramu

Teodora Džehverovć: Nema krize za nju. Instagram

A. Č. / Avaz.ba

16.9.2020

Pjevači već mjesecima ne nastupaju, otkako je proglašena epidemija koronavirusa. Zbog toga što sada nemaju redovne prihode mnogi se žale na svoju egzistenciju, ali ne i mlada zvijezda Teodora Džehverović, koja je smislila način da dobro unovči svoju popularnost na društvenim mrežama.

Iako nije nastupala, Džehverović je prethodnih mjeseci ozbiljno zarađivala od reklama na Instagramu, o čemu svjedoči i njena prepiska za zainteresiranim oglašivačem, koja se širi društvenim mrežama.

Njoj je stigla poruka s poslovnom ponudom, na koju je ljubazno odgovorila i objasnila koliko naplaćuje svoje usluge.

- Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 eura. Da se objavi na fid (na profilu) 700 eura. Srdačan pozdrav - napisala je Teodora sa svog zvaničnog profila. 

Prepiska na društvenim mrežama. Printscreen

Džehverović je proteklih mjeseci reklamirala razne privatne smještaje i vile po Srbiji, gdje je boravila, kupaće kostime, obuću, suplemente za sportiste, a kako se šuška, na nedjeljnom nivou je u prosjeku zarađivala dvije do tri hiljade eura. 

Uzme li se u obzir da je pojačala oglašavanje tokom pandemije, za proteklih šest mjeseci samo od promocije brendova i usluga na društvenim mrežama zaradila je blizu 50.000 eura!

Da finansijski dobro stoji, govori i to što je mlada pjevačica nedavno odmorom u luksuznoj vili u Sarajevu častila svog dečka Nina Čelebića, brata Savu i snahu Adrianu, a potom i platila ljetovanje u Hurgadi za cijelo društvo, što ju je izašlo oko 10.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.