NESTAŠNO

Detaljno opisala aferu s prelijepom glumicom: Bacila me uza zid i počela ljubiti

Ričards je negirala njene navode, no šuška se da je upravo ta afera razlog njenog odlaska iz showa

Brendi Glenvile i Denis Ričards. Instagram

Avaz.ba

16.9.2020

Brendi Glenvile (Brandi Glanville)  napokon je iznijela svoju stranu priče o navodnoj aferi koju je imala s Denis Ričards (Denise Richards, glumicom i bivšom zvijezdom showa Real Housewives of Beverly Hills. 

Glenvile (Glanville) (47) tvrdi da je Ričards (Richards) (49) prema njoj bila "seksualno agresivna" kad su se upoznale i nakon sastanka 18. septembra 2018. započele su svoju tajnu aferu, rekla je za DailyMailTV.

Ričards je negirala njene navode, no šuška se da je upravo ta afera razlog njenog odlaska iz showa.

Glenvile kaže kako je njen agent dogovorio sastanak s Ričars (Richards) na kojem joj je htjela savjetovati da se priključi showu RHOBH i govori da joj je tokom sastanka čitavo vrijeme buljila u grudi.

Dodala je kako je uskoro agent otišao i ostale su same jer su se dobro provodile. Ričards je navodno priznala Glenvile da razmišlja o operaciji grudi i pitala je može li joj pokazati kako su ispale njezine, prenosi news.com.au.

- Ušle smo u kupatilo i pokazala sam joj grudi, no čim sam skinula majicu, samo me bacila uza zid i počela me ljubiti0, kaže te dodaje kako joj to uopće nije smetalo. 

- Bile smo pijane i nije prvi put da sam se ljubila s prijateljicom ili djevojkom, govori. 

- Bila sam polaskana, bio je to kompliment. Ona je predivna djevojka. Ona je Denis Ričards.

Dvojac se zatim navodno vratio za stol gdje su nastavile piti, prije nego su se vratile u kupatilo. "

- Samo smo se ljubile. Nije bilo ničega više od malo sisanja grudi, ali bilo je seksi. 

Kad su napuštale restoran, Ričards je navodno zamolila Glenvile da nikome ne govori o onome što se dogodilo i tvrdi da nije znala da se Ričards nedavno udala za Arona Pajpersa (Aaron Phypers). Također, kaže kako je glumica navodno njezin Uber zamijenila za paparazze.

Kaže kako ju je Ričards nakon toga željela nastaviti viđati. 

- Željela je završiti ono što je započela, tako sam se osjećala. Slala mi je ovakve poruke doslovno svakog dana: 'U tvom susjedstvu sam, mogu li navratiti? Moram te vidjeti.'"

Kaže kako joj je napisala da se mogu sastati na piću ili na večeri, no nije htjela biti sama s njom jer je osjećala da ima "mušku energiju" i da je zbilja želi.

Ričards je u epizodama RHOBH koje se trenutno emitiraju poricala da su toliko komunicirale. 

U novembru 2018. Glenvile i Ričards snimale su scenu za emisiju i Brendi tvrdi da su se vratile u isti restoran s glumičinim mužem. Kaže kako se razgovor ubrzo pretvorio u raspravu o seksu u troje, koji je par imao s drugim ženama.

Tvrdi da su supružnici počeli razgovarati o tome kako dovesti druge žene u njihov brak i krevet. "Pitali su mogu li im pomoći. Odgovorila sam da nazovu Charlieja Sheena."

Richards i Sheen (55) bili su u braku od 2002. do 2006.

- Čitavu večer razgovarali smo o seksu i o tome kako je Pajpers u redu s djevojkom, no nikad ne bi mogao biti s muškarcem", nastavila je. 

- Bio je to zanimljiv razgovor zbog kojeg sam pomislila da su ti seksi ljudi jako otvoreni.

Njihov odnos navodno je kulminirao kad se Glenvil odlučila pridružiti Richards na putovanju u Mendocino, gdje je snimala film. Glanville je prije tvrdila da su imale spolni odnos na tom putovanju.

Sad tvrdi da i Patrik Muldun (Patrick Muldoon), koji je također glumio u filmu, zna za njihovu aferu i pitao ju je o tome u epizodi podcasta koju su snimili zajedno. "Bila je jako seksualno agresivna, no jednom kad je dobila ono što je htjela, ništa je više nije zanimalo, tvrdi Glanville.

- Nisam pomislila da će se toliko proširiti priča, zaključila je o aferi. "Doslovno je posvuda."

Predstavnici Denis Ričards odbili su komentirati njezine tvrdnje.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.