SLAVLJE U PORODICI

Marijana Batinić po drugi put u ulozi majke, rodila prekrasnu kćer

Početkom maja otkrila je da očekuju djevojčicu

Piše: Avaz.ba

Marijana Batinić

Foto: Arhiv


Voditeljica Marijana Batinić rodila je svoju drugu kćer. Kako javlja Story, djevojčica je na svijet došla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Osim Marijane (39) i njenog supruga Mateja Pašalića, prinovi se najviše veseli njihova petogodišnja kći Ena.

Nije o koroni, kunem se! 😉 Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i...

Objavljuje Marijana BatinićNedjelja, 15. ožujka 2020.

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija - objavila je svoju trudnoću Marijana prije tačno pola godine.

Početkom maja otkrila je da očekuju djevojčicu - prenosi Index.

- Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog ko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja! (P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče) - napisala je Marijana.

Više o temi

POZNATI
Marijanino proljeće u novembru
NA VRH

Komentari