SLAVLJE U PORODICI

Marijana Batinić po drugi put u ulozi majke, rodila prekrasnu kćer

Početkom maja otkrila je da očekuju djevojčicu

Marijana Batinić. Arhiv

Avaz.ba

18.9.2020

Voditeljica Marijana Batinić rodila je svoju drugu kćer. Kako javlja Story, djevojčica je na svijet došla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Osim Marijane (39) i njenog supruga Mateja Pašalića, prinovi se najviše veseli njihova petogodišnja kći Ena.



Nije o koroni, kunem se! 😉 Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i...

Objavljuje Marijana BatinićNedjelja, 15. ožujka 2020.

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija - objavila je svoju trudnoću Marijana prije tačno pola godine.

Početkom maja otkrila je da očekuju djevojčicu - prenosi Index.

- Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog ko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja! (P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče) - napisala je Marijana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.