PRISJELO JOJ

Influencerica uhapšena zbog ove fotografije, vidite li zašto?

21-godišnjakinja ima više od 160 hiljada pratitelja na Instagramu i ove godine pojavila se u njemačkom Celebrity Big Brotheru

Emili Ras. Instagram

Avaz.ba

18.9.2020

Emili Ras (Emmy Russ) našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njezino fotografiranje napravilo udubinu na njihovom automobilu.

21-godišnjakinja ima više od 160 hiljada pratitelja na Instagramu i ove godine pojavila se u njemačkom Celebrity Big Brotheru.

Ranije ovog tjedna na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena nakon te fotografije. Kaže i kako je napustila policijsku postaju s modricama te nakon radnog vremena.

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhvatili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podnesena kaznena prijava protiv mlade djevojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Osim toga, Ras je morala doći u policijsku postaju zbog identifikacije. "Istraga protiv nje je u tijeku i naplatit će joj se šteta (prema trenutnim procjenama) od nekoliko stotina eura", priopćili su iz policije.

- Naš zahtjev: Da, naši policijski automobili mogu biti poprilično seksi! Dobrodošli ste da ih fotografirate! Ali pripazite da pritom ne budu oštećeni - sjedenje na njima ili penjanje definitivno je previše, dodali su.

Emmy je najavila kako će otkriti detalje incidenta, ali još uvijek nije to napravila. Ostavila je međutim komentar ispod objave policije u kojem ih je optužila da su obrisali njezine prethodne komentare.

- Policijo iz Hamburga, zašto stalno brišete moje komentare? Skrivate li što?, napisala je.

Njen postupak podijelio je mišljenja, no mnogi smatraju kako je čitava stvar otišla predaleko. Neki su se pitali kako je mogla udubiti haubu, dok se mnogi ustvrdili kako bi u svakom slučaju trebala preuzeti odgovornost za štetu koju je napravila.

- Jednostavno ne sjedate na tuđi automobil, bio on policijski ili ne, jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.