NOVA BH

Nives Celzijus u žiriju "Tvoje lice zvuči poznato"

Emitiranje počinje uskoro

Nives Celzijus. Instagram

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

21.9.2020

Šou ”Tvoje lice zvuči poznato” uskoro se počinje  emitirati  na Novoj BH.

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerovatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne muzičke legende s domaće i svjetske muzičke scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova. 

Svojim nastupima kroz 14 novih emisija kandidati će morati impresionirati i četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.

- Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje - rekao je Ridjan.




Šou "Tvoje lice zvuči poznato". Agencije

 Njegova suvoditeljica Maja Šuput poručuje:

- Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja.

- Kandidati će prije nastupa morati proći zahtjevan proces transformacije, potom stati na binu najzabavnijeg showa i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu! Veliki tim šminkera i maskera, kostimografi, vokalne trenerice, plesni i dramski trener pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što od strane žirija, što od kolega kandidata - poručuju iz produkcije šoua.

U prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.