NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Dženifer Aniston spasila "Emmy" nagrade, gasila požar u studiju

Pazili su na razmak, sve su dezinfikovali, a možda malo i pretjerali

Avaz.ba

Dženifer gasi "požar"

Foto: Screenshot/YouTube


Glumica Dženifer (Jennifer) Aniston pomagala je Džimiju Kimelu (Jimmy Kimmel) da vodi dodjelu nagrada "Emmy", koja se ove godine održala online kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom. Pazili su na razmak, sve su dezinfikovali, a možda malo i pretjerali.

Prije nego što su izgovorili ime pobjednice u kategoriji za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji, Dženifer i Džimi dezinfikovali su kovertu i bacili je u koš, a potom i zapalili.

Sve se zapalilo, pa su Dženifer dodali aparat za gašenje požara. Nekoliko puta je sve gasila, a onda je Džimi ponovo preuzeo “kormilo” i otkrio da statuu kući nosi Ketrin O’Hara (Catherine O'Hara ) za ulogu u seriji “Schitt’s Creek”.

- Dženifer je zapravo spasila "Emmy-je". Da nije bilo nje, koverta bi u potpunosti izgorjela - pisali su pratioci na društvenim mrežama.

Ovogodišnja dodjela nagrade “Emmy” se zbog korone preselila u virtuelni svijet i odisala domaćom atmosferom, ponudivši zvijezdama priliku da iz glamuroznih toaleta i smokinga uskoče u pidžame i trenerke.

Više o temi Jennifer Aniston

PANDEMIJA
Dženifer Aniston: Greška u karantinu
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na