ISPOVIJEST

Poznata glumica zbog seksualnog zlostavljanja promijenila ime

Provela sam deset i više godina emocionalno vezana za svog zlostavljača, nisam ga se mogla riješiti jer me sa 17 godina slomio, tvrdi Nola Palmer

Nola Palmer. Instagram

Avaz.ba

24.9.2020

Nakon što je Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) optužila fotografa Džonatana Ledera (Jonathan) da ju je seksualno zlostavljao, javila se i glumica Nola Palmer koja tvrdi da je bila njegova žrtva kad je imala 17 godina.

Na svom Instagram profilu Nola tvrdi da joj je Džonatan ukrao mladost i da je zbog njega promijenila ime. 

- Čitajući njene riječi i načine na koje je opisala Džonatana, odmah sam počela plakati. Bila sam pod stresom prije nego što sam uspjela pročitati članak do kraja. Već desetljeće nosim bol i traumu zbog Džonatana i njegovog zlostavljanja. Išla sam toliko daleko da sam promijenila svoje ime jer ga je u mojim mislima on posjedovao i nisam ga mogla gledati a da nisam vidjela Džohnatana - napisala je glumica.

-

Nola Palmer. Instagram

 Provela sam deset i više godina emocionalno vezana za svog zlostavljača, nisam ga se mogla riješiti jer me sa 17 godina slomio. Prvi put, zahvaljujući Emili i njenoj hrabrosti, mogu javno reći da je Džonatan Leder bio moj zlostavljač - napisala je.

Nola, pravim imenom Britni Nola Palmer (Britney), rođena je 1991. godine u Kanadi, a živi u SAD-u. Najpoznatija je po ulozi u seriji "Titans". Svoj privatni život inače drži daleko od očiju javnosti. 

Fotograf se o novim optužbama još uvijek nije oglasio. Prethodno je odbacio optužbe koje je iznijela Emili.

- Svjesni ste o kome pričamo? Ta cura je tad bila gola u časopisu "Treats!" i gola je skakutala u spotu Robina Thickea. Zaista želite da neko vjeruje da je ona bila žrtva - rekao je tada za "New York Magazine".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.