SEKS SIMBOL ISKRENO

Šeron Stoun: Robert De Niro se ljubi na tako dobar način

Bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu

Piše: Avaz.ba

Šeron Stoun i Robert De Niro

Foto: Agencije


Šeron Stoun (Sharon Stone,62) gostujući u jednoj emisiji, odgovorala je na pitanje gledalaca, a jedno od njih je bilo koji glumac se najbolje ljubi. Čini se da nije morala mnogo da razmišlja, jer je bila prilično sigurna u svoj odgovor.

Robert de Niro se definitivno najbolje ljubi. Da, Bob je daleko ispred svih ostalih - rekla je Šeron.

 Kako je pojasnila, vjerovatno je dio razloga za ovakav njen odgovor i to što je imala mnogo poštovanja prema njemu i prije nego što su zajedno radili, prenosi britanski "Miror". 

  • Robert De Niro i Šeron Stoun

    Robert De Niro i Šeron Stoun

    Foto: Agencije


- Njemu sam se najviše divila od svih glumaca. Cijelu karijeru sam željela da budem kao on. Možda je i zato poljubac sa njim za mene bio vrhunski trenutak. Mada, bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu - našalila se.

Konkurencija De Niru bili su najveće face Holivuda, jer je seks ikona radila i sa Silvesterom Staloneom, Majklom Daglasom i Arnoldom Švarcenegerom.  

- Ne mogu bilo koga drugog da poredim sa De Nirom. U poređenju sa njim, sve ostalo je mlako- rekla je Šeron Stoun koja je s De Nirom snimala nezaboravni film "Kasino".

NA VRH

Komentari