TRI TOP-INTERVJUA

U sutrašnjem broju za "Dnevni avaz" govore: Tanjević, Karanović i Mali

Kad sam bila mlada, bila sam roker, ali jedini pjevači narodne muzike koje sam stvarno obožavala bili su Toma i Silvana Armenulić, rekla je Karanović

L. S. R. / Avaz.ba
 • Tanjević, Karanović i Mali

  Tanjević, Karanović i Mali

  Foto: Arhiv


Najtiražniji i najčitaniji dnevni list u BiH "Dnevni avaz" i u sutrašnjem broju, koji će se naći na kioscima diljem zemlje, donosi ekskluzivne razgovore s regionalnim i svjetski poznatim ličnostima te brojne zanimljive teme.

Glumica Mirjana Karanović dala je ekskluzivni intervju za "Avaz". Govorila je o snimanju filma i serije o Tomi Zdravkoviću, gdje ona glumi majku nezaboravnog pjevača i boema, ali i drugim veoma zanimljivim temama.

- Za mene je to bilo emotivno. Kad sam bila mlada, bila sam roker, ali jedini pjevači narodne muzike koje sam stvarno obožavala bili su Toma i Silvana Armenulić. Pjesme koje su oni pjevali imale su posebnu emociju. Neodbranjivu emociju - rekla je Karanović, između ostalog, u intervjuu za "Avaz".

 • Mirjana Karanović

  Mirjana Karanović

  Foto: Arhiv


U sutrašnjem broju za "Avaz" govori i legendarni košarkaški trener Bogdan Tanjević koji se sa sarajevskom Bosnom popeo na krov Evrope. Govorio je o brojnim temama, ali se dotakao i teške situacije u kojoj se nalazi KK Bosna.

- Vlast treba da se pobrine za to da Bosna ima određena sredstva, da traje u vremenu, da to bude skromno, pa da se može uporediti recimo s Igokeom i onome što se tamo troši. Bosna je sa svojim Kupom šampiona najveći sportski domet u historiji bh. sporta - rekao je, između ostalog, Tanjević.

 • Tanjević: Bosna je sa svojim Kupom šampiona najveći sportski domet u historiji bh. sporta

  Tanjević: Bosna je sa svojim Kupom šampiona najveći sportski domet u historiji bh. sporta

  Foto: Arhiv


Za "Avaz" govori i ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Projekt „mini Šengena“ i benefiti koje on donosi za zapadni Balkan, ekonomska saradnja u regiji, samo su neke od tema razgovora sa srbijanskim ministrom.

Nezaobilazna tema razgovora bio je i nedavno potpisani sporazum u Vašingtonu između Beograda i Prištine.

- Ekonomska normalizacija naših odnosa s Prištinom će doprinijeti i zemljama u regionu - kazao je Mali.

 • Mali govorio o benefitima "mini Šengena"

  Mali govorio o benefitima "mini Šengena"

  Foto: Arhiv


NA VRH

Podijeli članak na