OPTUŽENA

Ljepotica naručila ubistvo muža, spasio ga njen ljubavnik

Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti

Yağmur Aşık. INSTAGRAM / SCREENSHOT

Avaz.ba

26.9.2020

Brakorazvodna parnica fudbalera i ljepotice puna kontroverzi umalo se završila tragičnim događajem, koji je spriječen.

Supruga bivšeg reprezentativca Turske Emrea Ašika (Emre Aşık), Jagmur, optužena je za planiranje ubistva upravo poznatog fudbalera.

Lepotica iz Turske koja je već osam godina u braku sa 19 godina starijim muškarcem je željela da se reši Emrea nakon što je popunio papire za razvod. Kako svjetski mediji pišu, Jagmur je prevarila fudbalera koji je riješio da je ostavi, a spasio ga je upravo čovjek sa kojim ga je prevarila

Navodno, Jagmur Ašik je izvijesnom Erdiju Sunguru ponudila 1.200.000 dolara da usmrti bivšeg fudbalera, koji je to odbio.

- Imao sam aferu sa njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donijela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: "Ne možeš to da uradiš". Nakon toga je bila izuzetno bijesna, svjedočio je Erdi pred turskim tužilaštom.

Turska ljepotica je sve pripremila za ubistvo supruga, nabavila oružje koje je trebalo njen ljubavnik da iskoristi, najavila da će kontaktirati i drugog plaćenog ubicu i ponuditi mu sumu od 1,2 miliona, ali je srećom ljubavnik odlučio da sve prizna i spasi bivšeg fudbalera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.