SLAVNI PAROVI

Holivudski zavodnici i mlađe ljepotice su dokaz da ljubav ne zna za godine

Uprkos brojnim razlazima i skandalima koji su ih pratili, opstali su

Ruchard Gere i Alejandra Silva. Arhiv

Avaz.ba

26.9.2020

Mnoge veze i brakovi opstali su uprkos razlici od 20 i čak 30 i više godina, a jedan takav primer su nezaobilazni Ketrin Zita Džons (Catherine Zeta-Jones) (51) i Majkl Daglas (Michael Douglas) (76), sa razlikom u godinama od 25 godina, čiji brak datira još od 2000. Uprkos brojnim razlazima i skandalima koji su ih pratili, opstali su. 

Čuveni srcelomac Ričard Gir (Richard Gere) ima 71 godinu, a od 2018. godine u braku je sa lijepom španskom aktivistkinjom Alehandrom Silvom (Alejandra Silva) (37), čak 34 godine mlađom od njega. Drugog sina dobili su prije godinu dana, a slavni "oficir i džentlmen" postao je otac u 70.

O Vinsentu Kaselu (Vincent Cassel) (53), bivšem suprugu jedne od najljepših žena svijeta Monike Beluči (Monica Bellucci), često se piše u medijima, a veliku pažnju privukao je kada je slavnu ljepoticu zamijenio trideset godina mlađom, 23-godišnjom manekenkom Tinom Kunaki (Tina Kunakey), koja mu je u aprilu prošle godine podarila ćerku.

Jedan od najpopularnijih akcionih glumaca i holivudskih frajera kojeg uvijek volimo da vidimo na crvenom tepihu, Džejson Stejtam (Jason Statham) (53), u sretnom je braku sa prelijepom Rozi Hantington Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) (33), a razlika između njih je 20 godina. U bračnoj zajednici su čitavu jednu deceniju, od 2010. godine.



Razlika u godinama za njih nije problem - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Iako su mnogi smatrali da će Džordž Kluni (George Clooney) (59) ostati vječiti neženja, mnoga ženska srca bila su slomljena kada je pred oltar stao sa Amal Alamudin (Amal Alamuddin) (42), jednom od najmoćnijih i najcjenjenijih međunarodnih advokata za ljudska prava na svijetu i jedinom ženom koja je uspjela da osvoji njegovo srce. Razlika između njih je 17 godina. Imaju blizance; sina i ćerku; a te 2014. godine, kada su se zavjetovali jedno drugom na vječnu ljubav, postali su jedan od najskladnijih parova.

Tu je još jedan zavodnik, neodoljivi Šon Pen (Sean Penn) (60), koji je kraj sebe uvijek imao prave ljepotice i najveće zvijezde. Njegova treća supruga Lejla Džordž (Leila George) mlađa je od njega čak 32 godine - ima samo 28, a vjenčali su se početkom 2020.

Svjetski šarmer Brus Vilis (Bruce Willis) (65) u braku je sa Emom Heming (Emma Heming) (42) već 11 godina, nakon što je u bračnoj zajednici proveo 13 godina sa Demi Mur. Razlika između njih je 23 godine, a imaju dvoje djece. Prvo su bili prijatelji, a iz tog prijateljstva izrodila se velika ljubav. Izjavio je da je ponovo sam otkrio šta znači biti istinski sretan tek kada je upoznao Emu.

Za Leonarda Dikaprija (Leonardo DiCaprio) (45) je suvišno i napominjati njegov tip djevojke - manekenke, zgodnice, ljepotice, najpoželjnije, najljepše...i - mlade. I uvijek mu polazi za rukom da kraj sebe ima one za kojima muškarci uzdišu, a već duže vrijeme srce mu je zarobljeno u rukama prelijepe Kamile Morone (Camila Morrone) (23), argentinske manekenke i modela koja je od njega mlađa 22 godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.