SKANDAL U ZADRUZI

Pink BH: Kaznu od 50.000 eura Adi Bebanić morat će platiti, ne znamo gdje se sada nalazi

S kandidatom koji izađe samoincijativno nemamo više kontakt

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

Adi Bebanić

Foto: Facebook


Adi Bebanić, bivši novinar N1, morat će platiti kaznu od 50.000 eura jer je nakon samo 24 sata samoinicijativno napustio šou realnosti. Mostarac je doživio napad panike, a ostali takmičari priskočili su mu u pomoć. Prebačen je u bolnicu, a nakon što su ljekari ustanovili da je zdravstveno stanje Bebanića u potpunosti stabilno, on je odbio da se vrati u rijaliti program.

- Adi Bebanić morat će platiti kaznu od 50.000 eura. Svaki kandidat prije ulaska u projekt potpisuje ugovor kojim su regulisana njegova prava i obaveze, kao i produkcije. Ko samoincijativno napusti projekt, plaća kaznu - kazali su nam s Pinka BH.
  • Adi Bebanić

    Adi Bebanić

    Foto: Facebook


Oni s Bebanićem nemaju kontakt, jer ističu, da je on samoinicijativno napustio šou te da za kontakt zato više nema potrebe. Također ne znaju gdje se trenutno nalazi.

Bebanićev mobilni telefon je nedostupan, a kako doznajemo, i mobilni i ostale stvari su u produkciji gdje ih svi kandidati ostavljaju prije ulaska u šou. 

Kako doznajemo, ipak postoji i mogućnost da Bebabnić kaznu zbog napuštanja šoua od 50.000 eura i odradi, tako što će učestvovati u narednoj "Zadruzi" ili nekom sličnom projektu.

NA VRH

Komentari