ROĐENDANSKA FOTKA

Gvinet Poltrou slikala se gola, kćerka se stidi zbog majke

Epl nije krila šok i nevjericu

Gvinet Poltrou s kćerkom. Instagram

Avaz.ba

28.9.2020

Holivudska glumica Gvinet Poltrou  (Gwyneth Paltrow)  povodom svog 48. rođendana slikala se bez ijedne krpice na sebi. Tako nešto mnoge je ugodno iznenadilo, ali ne i njenu kćerku tinejdžerku

Slavljenica je sve strateške dijelove sakrila pomno isplaniravši svoju pozu iz profila. Grudi je prekrila rukama, a noge lagano prekrižila. Nakon što je ova gola fotografija završila na njenom Instagram profilu, na kojem je prati više od sedam milijuna ljudi, uslijedile su brojne reakcije. 

Mnogo je onih koji su pohvalili odvažan potez i izgled holivudske zvijezde, ali našla se i jedna korisnica kojoj je ovo jako zasmetalo.


Gvinet Poltrou. Instagram

Riječ je o 16-godišnjoj Epl Martin (Apple), kćerki slavne glumice i njenog prvog supruga Krisa Martina (Chris). Samo nekoliko sekundi nakon što je fotografija objavljena, Epl je ostavila komentar "MAMA" koji je označio njezin šok i nevjericu zbog cijele situacije. Tinejdžerka nije krila neugodu.

Za svoju je reakciju dobila brojne pohvale te su je neki podržali, kazavši kako ovakav sadržaj nije uopće primjeren na društvenim mrežama. Drugi su pak umirali od smijeha te ih je ova reakcija poznate kćerke jako uveselila.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.