BILA JE TO PRAVA LJUBAV

60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera ni tri godine nakon smrti nije ga zaboravila

Pratila ga je na sve ljekarske preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže", ispričali su njegovi prijatelji nakon Hefnerove smrti 2017. godine

Kristal Heris. Instagram

Avaz.ba

28.9.2020

Krital Heris (Crystal Harris), 60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera (Hugha Hefnera), posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom suprugu na treću godišnjicu njegove smrti. 


- Tri godine. Teško je povjerovati. Hvala ti što si uvijek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nježnosti i što si omogućio da se uvijek osjećam iznimno važnom i cijenjenom, i to svih 10 godina. Bit ću ti zauvijek zahvalna, napisala je Kristal na svom Instagram profilu ispod fotografije na kojoj ona i Hju (Hugh) poziraju nasmijani.

Kristal (Crystal) se u Playboyu pojavila s 24 godine, a ona i Hugh su se vjenčali 2012. godine. Hefner je pred kraj života bio potpuno onemoćao, nije mogao hodati sam, a od Playboya kakvog svijet pamti nije bila ostala ni sjena. Iako su svi smatrali da je Kristal s njim jer je obična sponzoruša, ona je dokazala da nije tako.

- Pratila ga je na sve ljekarske preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže", ispričali su njegovi prijatelji nakon Hefnerove smrti 2017. godine.

Hju je posljednjoj ženi ostavio sedam milona dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine te pet miliona dolara.

Danas je Kristal u vezi s inženjerom Natanom Levijem (Nathan Levi) koji je prvi muškarac s kojim je snimljena u javnosti nakon Hefnerove smrti.

Huju Hefner je preminuo u 91. godini prirodnom smrću. 




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.