PORODIČNA DRAMA

Sestra preminule glumice Naje Rivere uselila kod njenog bivšeg muža

Ne zanima me kako stvari izgledaju u javnosti, poručila mlađa sestra glumice

Avaz.ba

Naja Rivera

Foto: Agencije


Zvijezda serije "Glee", glumica Naya Rivera, tragično je preminula u julu nakon što se utopila na području jezera Piru, gdje su ona i sin  unajmili brod i otišli na plivanje. Kao uzrok smrti tada 33-godišnje glumice navedeno je utapanje, a cijeli slučaj okarakteriziran je kao nesretan.

Nakon što je glumica preminula, porodica joj je sedmicama bila shrvana, a njen bivši suprug Rajan Dorsi (Ryan Dorsey), s kojim se razišla nekoliko godina ranije, na društvenim  mrežama joj je posvetio emotivnu poruku, u kojoj je napisao kako su anije svi skupa bili na plivanju te da je s Riverom ostao u dobrim odnosima. 

  • Nikajla Rivera

    Nikajla Rivera

    Foto: Agencije


Fanove glumice i njihove pratitelje iznenadila je stoga vijest kako je Najina mlađa sestra Nikajla (Nickayla) uselila kod njenog bivšeg supruga, no iako se radi o pomalo neobičnom aranžmanu te su započele špekulacije kako je sa sestrinim bivšim suprugom u ljubavnoj vezi, ona je sve odlučila demantirati.

- U najmračnijim trenutcima moga života jedino što je važno su moji prijatelji i porodica. Biti tu za svog nećaka iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju u javnosti jer nikko ne može vidjeti svaki teški trenutak kroz koji prolazimo i sve razumjeti. Najvažnije što sam naučila iz svega je pokazivati ​​suosjećanje, ne osuđivati ​​druge i nikada ne uzimati nijedan trenutak života zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti to isto - napisala je. 

Više o temi Naya Rivera

NEPOZNATI DETALJI
Kako je umrla glumica Naja Rivera
NA VRH

Podijeli članak na