SUDBINE

Manekenka u petom mjesecu trudnoće izgubila bebu

Krisi Tajgen objavila sliku iz bolnice i potresan status na Instagramu

Kristi Tajgen. Instagram

Avaz.ba

1.10.2020

Manekenka Kristi Tajgen (Chrissy Teigen) doživjela je pobačaj. Nakon što je prije tri dana hospitalizirana u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja posteljice, sinoć je u potresnoj objavi na Instagramu otkrila da je izgubila bebu.

Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, u onoj boli koju nikada prije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno - napisala je Krisi uz crno-bijelu fotografiju na kojoj sjedi na bolničkom krevetu i plače.



Krisi Tajgen. Instagram

- Nikada ne odlučujemo o imenima beba do zadnjeg mogućeg trenutka, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali smo iz nekog razloga ovog malenog dječaka u mom trbuhu počeli zvati JDžek (Jack). Dakle, on će nam uvijek biti Džek.. Toliko trudio da bude dio naše male porodice i bit će zauvijek - dodala je.

Teigen, koja je u braku s muzičaem Džonom Ledženodm (John Legenda), izrazila je zahvalnost svojoj porodicu - uključujući kćerku i sina te svojim pratiteljima što su joj pružili podršku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.