DRUŠTVENE MREŽE USIJANE

Dženifer Lopez optužena da je ukrala ideju od Ane Nikolić, a sada se javila Hana Hadžiavdagić i pokazala fotografiju iz 2018.

I dok cijeli svijet priča o novim pjesmama Jennifer Lopez i Malume "Pa Ti" i "Lonely", mnogima u Srbiji za oko je zapelo nekoliko zanimljivih detalja

Lopez i sporni detalj iz spota. Printscreen

A. Č.

3.10.2020

Otkako je megazvijezda Dženiffer Lopez (Jennifer Lopez) objavila pjesmu u Srbiji se ne prestaje sa špekulacijama da je popularna J.Lo. ukrala ideju od Ane Nikolić.

"Ova je hladno iskopirala", "Ovo je inspirirano Anom Nikolić", "I onda kao Balkanci ne postavljaju svjetske standarde!. Dajte molim vas" i "Ana Nikolić, jesi to ti", samo su neki od komentara koji dominiraju društvenim mrežama.

Ana Nikolić, februar 2020.. Printscreen

I dok cijeli svijet priča o novim pjesmama Jennifer Lopez i Malume "Pa Ti" i "Lonely", mnogima u Srbiji za oko je zapelo nekoliko zanimljivih detalja koji su im se zapravo na prvi pogled učinili jako poznatim.

Riječ je o sceni u kojoj Dženifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u peškir, a u ruci drži sunčane naočale. Ništa ne bi bilo sporno do gotovo identičnu scenu nismo imali prilike vidjeti već u februaru ove godine u spotu srbijanske pjevačice Ane Nikolić za pjesmu "Bilo je lepo".

Ana u svom spotu također sjedi u sličnom okruženju kao i Jennifer sa svim detaljima koje ima i ona oko sebe i na sebi, a čak imaju i sličan nakit. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu priče o tome kako se slavna Lopez inspirirala Aninim spotom ili ga, drugim riječima, kopirala.

Je li to uistinu tako, najbolje da procijenite sami.

Dženifer Loper, septembar 2020.. Printscreen

Međutim, sada se javila i bh. influenserica Hana Hadžiabdagić.

Hana je fotografiju sa istim detaljima kao i Ana Nikolić i Dženifet Lopez, objavila prije dvije godine.

- Još uvijek raspravljate o tome da li je Ana kopirala J.Lo.? Ma hajte molim vas - napisala je Hadžiabdagić na Instagramu.

Hana Hadžiabdagić, ljeto 2018.. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.