TAMNA STRANA HOLIVUDA

Očuh o zdravstvenim problemima zvijezde "Prijatelja": Oporavak još traje

Metju Peri morao je otići na operaciju nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a

Metju Peri. Agencije

L. S. R.

3.10.2020

Da zvijezda "Prijatelja" Metju Peri (Matthew Perry) još  nije dobro, nakon gastrointestinalne operacije kojoj je bio podvrgnut prije dvije godine, itekako je vidljivo po fotografijama koje su snimili  paparazzi. O zdravstvenoj situaciji  glumca za magazin "People" progovorio je njegov očuh  Kit Morison (Keith Morrison).

Srećom, bili smo u mogućnosti s njim biti većinu vremena dok je prolazio kroz sve, što mislim da je bilo odlično za sve. Teško je kada su ljudi teško bolesni, imaju operacije i uz sve to brinu hoće li se ili ne uspjeti iz svega izvući. Sve ovo zbližilo je našu porodicu. Bili smo tu za njega da ga izvučemo, a njegov oporavak i dalje traje-  rekao je Morison. 


Metju Peri. Agencije

Peri morao je otići na operaciju nakon što je doživio gastrointestinalnu perforaciju, a koja je, u većini slučajeva, posljedica prekomjernog uživanja u drogama ili alkoholu, a što je bio dio svakodnevnog života omiljenog Čendlera Binga (Chandler) u prošlosti.

Nakon operacije, Peri je proveo čak tri mjeseca u bolnici, a uz njega su bili njegovi najbliži. Među njima je bio i 73-godišnji novinar Kit Morison, koji se prije 39 godina vjenčao s Perijevom majkom Suzan (Suzanne) i imaju zajedno šestero djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.