REPER

Policija Rastu prisluškivala danima, a pao je zbog jedne riječi?

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. S

Rasta. Arhiva

L. S. R. /Kurir

5.10.2020

Pjevač Stefan Đuric Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kojem je pronađena veća količina skanka.

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. 

Njega je policija već neko vreme pratila, a na dan kada je uhapšen navodno obavio je sumnjivi razgovor s prijateljem, piše "Kurir".


Rasta. Arhiva

Mislio je da mu zakon ne može ništa dok god lake droge koristi u lične svrhe, pa se nije ni malo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovno objavljivao - rekao je izvor izvor.

- Rastu je na dan hapšenja pozvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovora mu rekao da ponese "salaticu". Policiji je bilo dovoljno to što su čuli riječ "salatica", pa su krenuli u akciju. Sačekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhapsili sa drogom - rekao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.