U ČETIRI ZIDA

Eva Mendez: Najradije sam s voljenim muškarcem

Djeca i kuća sad su joj prioriteti

Eva Mendez. Agencije

L. S. R.

5.10.2020

Zgodna glumica kubanskih korijena Eva Mendez (Mnedes, 46), koja je u dugogodišnjoj vezi s glumcem Rajanom Goslingom (Ryan, 39), rijetko otkriva  emocije i daje javnosti detalje svog  privatnog života. Ovoga puta svima je jasno dala do znanja koliko je sretna, voljena i ispunjena .

Njihova ljubav planula je na setu filma "The Place Beyond The Pines" prije devet godina. Gosling jednostavno nije odolio čarima sedam godina starije kolegice Eve, koju smatraju jednom od najzgodnijih žena u Holivudu. I Eva je uzvratila isjećaje.

No, otkako je postala majka, Eva  je karijeru stavila po strani. Posvetila se odgoju svojih mjezimica Esmeralde i Amande, te joj je uloga majke, kućanice i dobre supruge sada na prvom mjestu.


Eva Mendez. Agencije

To je jasno dala do znanja i kada se na njezinu Instagram profilu dogodila mala rasprava u kojoj su neopravdano prozvali i njezina partnera.

Sve je počelo kada je prije nekoliko dana na svom profilu na popularnoj društvenoj mreži objavila staru fotografiju s plaže na kojoj izgleda fantastično. Poručila je tada da zbog korone ove godine nije bila čak ni na plaži, te kako joj se život promijenio,a planiranje putovanja i avantura stavljeno na čekanje.

Na sve to jedan od korisnika dao je svoju kritiku napisavši da je Rajan treba češće izvoditi u provod ili na putovanja. Brzo nakon toga oglasila se sama Eva oštro odbrusivši fanu riječima:

- Ne hvala, dobro mi je i ovako. Ne postoji mjesto na svijetu gdje bih radije bila nego kod kuće sa svojim voljenim muškarcem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.