SLAVNI PAR

Nikol Kidman napokon progovorila o propalom braku sa Tom Kruzom

Tokom snimanja erotske drame "Oči širom zatvorene" imali su idealan brak prepun uzbuđenja i dobre zabave

Nicole Kidman i Tom Cruise. Arhiv

L. M.

6.10.2020

Iako nakon razvoda nije bila voljna govoriti o njihovom odnosu, slavna glumica je u novom intervjuu priznala da snimanje erotske drame 'Oči širom zatvorene', u kojoj se likovi suočavaju s nevjerom, nimalo nije utjecala na njihov razvod u stvarnom životu. 

Glumci Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Tom Kruz (Cruise) bili su u braku dugih 11 godina, od 1990. do 2001. Njihov odnos činio se dosta idiličan, barem kada su se zajedno pojavljivali u javnosti. Nakon razvoda Kidman nije željela govoriti o razlozima zbog kojih je njihov brak propao, ali u novom intervjuu za New York Times rekla je nešto što nitko nije očekivao, prenosi Gloria.hr.

Tokom snimanja erotske drame "Oči širom zatvorene", priznala je glumica, imali su idealan brak prepun uzbuđenja i dobre zabave, no samo nekoliko mjeseci nakon izlaska filma, par je predao papire za razvod.

Mnogi su smatrali da je taj film uzrokovao probleme u njihovom braku jer glume bračni par koji se suočava s nevjerom. 

Kidman je objasnila da govor njezinog lika u filmu koji je spreman odustati od svega nema nikakve veze sa stvarnim stanjem njenog braka.

- Definitivno nisam tako gledala na cijelu situaciju jer smo tada bili sretni. Nakon snimanja smo išli voziti go-kart utrke. Iznajmili bismo cijelu stazu za sebe i natjecali se do tri ujutro. Ne znam šta bih drugo rekla. Možda nemam sposobnosti osvrtati se i secirati naš odnos. Ili jednostavno ne želim - bila je jasna Kidman.

Par se rastao 2001., ali su nastavili zajedno odgajati njihovo dvoje usvojene djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.