PJEVAČICA I REPER

Otkriveno sa kim je Adel u vezi, sastaju se usred noći i kriju se od očiju javnosti

Kris Braun je upoznao pjevačicu 2013. u Los Anđelesu na dodjeli muzičke nagrade Grammy

Adele. Arhiv

L. M.

12.10.2020

Britanska pjevačica Adel (Adele) (32) posljednjih je mjeseci privlačila pažnju javnosti velikom transformacijom, odnosno gubitkom oko 45 kilograma.

Osim izgleda, mnoge je zanimalo koga ljubi nakon što se 2019. razvela poslje tri godine braka od poduzetnika Sajmona Koneckija (Simon Konecki) (46), s kojim je dobila sina Ejndžela (Angel) (7). Šuškalo se da je Adel brzo preboljela rastavu i da je u vezi s reperom Skeptom, (37) s kojim je i viđena.


Usto, dopisivali su ispod njezinih objava na društvenoj mreži.

- Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram - napisao joj je ispod fotografije.

Čini se da ipak sa Skeptom nije bilo toliko ozbiljno i, kako piše The Sun, prošle je subote reper Kris Braun (Chris Brown) (31) došao usred noći kod Adel.


Adel i Kris Braun. Arhiv

- Pokušali su njegov dolazak sakriti, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u golemom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima - rekao je izvor za The Sun.

Zanimljivo je da je Kris dobar prijatelj s kolegom Skeptom, za kojeg se pisalo da je u vezi s Adel. Inače, Braun je upoznao pjevačicu 2013. u Los Anđelesu na dodjeli muzičke nagrade Grammy - prenosi Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.