TRAUMATIČNO ISKUSTVO

Poznata sarajevska influenserka podijelila stravičnu ispovijest o seksualnom zlostavljanju koje je preživjela

Događaj je posmatrao poznanik njenog oca koji je tek naknadno pokušao spriječiti zlostavljanje djevojke

Huda Ali. Instagram

Piše: L. M.

12.10.2020

Huda Ali, poznata influenserka, You Tube zvijezda i makeup umjetnica iz Sarajeva, nedavno je na svom You Tube kanalu objavila šokantnu ispovijest.

Huda je ispričala detalje o stravičnoj situaciji u kojoj se našla. Cilj ovog videa, kako sama kaže, jeste da žene prestanu šutjeti o seksualnom zlostvljanju koje svakodnevno preživljavaju.

Naime, kada je imala 18 godina, Huda je krenula autobusom kod majke u Crnu Goru. Tokom tok putovanja, doživjela je seksualni napad od strane nepoznatog starijeg muškarca koji je pipkao i samozadovoljavao se pored nje bez njenog pristanka.


Da stvar bude još gora, čitav događaj je posmatrao poznanik njenog oca koji je tek naknadno pokušao spriječiti zlostavljanje djevojke. Na svu sreću, Huda je uspjela pobjeći od muškarca, nazvati majku i očuha koji su je čekali na autobuskoj stanici u Crnoj Gori, te kada im je Huda rekla šta joj se dogodilo, oni su pozvali policiju.

Policija je savjesno obavila svoj dio posla, te je podnesena krivična prijava protiv muškarca koji ju je seksualno zlostavljao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.