BRIŠE GA IZ ŽIVOTA

Ljupka Stević: Zbog preljube mu je uništila dva automobila, a sada se rješava i posljednje uspomene na njega

Ljupka Stević uklanja tetovažu posvećenu generalu Dragiši Simiću

A. V.

Ljupka Stević sa generalnom Dragišom Simićem

Foto: ARHIV


Srbijanska pjevačica Ljupka Stević (35), nakon raskida desetogodišnje veze sa generalom Dragišom Simićem, uklonit će tetovažu na vratu koju mu je posvetila. 

Naime, pevačica na vratu ima istetoviran Dragišin nadimak "Simke", a kako je istakla, nakon raskida obrisala ga je iz života, te je ostalo još da se riješi i tetovaže, prenosi Alo.rs.

- Istetovirala sam Dragišin nadimak. Za mene je on bio najvažniji čovjek u životu. To sam uradila jer sam ga iskreno voljela. Iz života sam ga obrisala, još sa vrata da ga skinem i s tom pričom sam definitivno završila - rekla je Ljupka.

Podsjetimo, pjevačica je prisluškivala generala i tom prilikom otkrila da se pored nje viđa i sa drugim djevojkama. Nakon saznanja suočila se sa Dragišom, a onda je na parkingu ispred zgrade izlupala njegova dva automobila.

Protiv Ljupke su podnijete dvije prekršajne prijave, određena joj je mjera zabrane prilaska generalu od trideset dana i oduzeto joj je sve oružje koje je u njenom vlasništvu.

- Zbog preljube. Nakon 10 godina... Sjediš kući, planiraš brak, porodicu, djecu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dvije... I to sam saznala ne zato što sam policajac... - rekla je Ljupka.

NA VRH

Podijeli članak na