SUDBINE

Muzičar ima tumor na mozgu, dok supruga treba da rodi njihovo drugo dijete

Tom Parker je dobio je poražavajuću dijagnozu prije šest sedmica, a doktori su mu rekli da rak nije operativan

Parker sa suprugom i djetetom. Instagram

L. S. R.

12.10.2020

Trudna supruga britanskog muzičara mislila je da je on dobio gripu, no ispostavilo se kako ima smrtonosni tumor na mozgu.  Tom Parker (32), član britansko-irskog boj benda "The Wanted" dobio je poražavajuću dijagnozu prije šest sedmica, a doktori su mu rekli da rak nije operativan. 

Ljetos se počeo osjećati loše te je pretrpio niz zastrašujućih napada, n supruga Kelsi  (Kelsey), koja očekuje njihovo drugo dijete, otkriva da nije mislila da je to ozbiljno. 

-  Slutili smo da nešto nije u redu u julu, ali nikada nismo mogli zamisliti da je ovo...Iskreno sam mislila da je depresivan zbog gripe. Ne možemo ni vjerovati da vodimo ovaj razgovo -  rekla je Kelsi za časopis OK!


Porodica Parker na naslovnici OK! magazina. OK!

- Znao sam da nešto nije u redu, no nisam očekivao ovo. Nikad ne mislite da će se to dogoditi vama - dodao je Tom. 


Nakon što je dobio loše vijesti Tom je krenuo na hemoterapiju i radioterapiju u nastojanju da si produži život. Kelsi je priznala da nije mogla ni zamisliti da će završiti u takvoj situaciji, ali oboje pokušavaju ostati pozitivni.

- Nismo tražili prognozu. Rekla sam da je to zbog Toma i zbog toga ko je on kao osoba. To ne bi bilo dobro za njega. Doslovno bi sjedio i odbrojavao dane koji su mu preostali - dodala je. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.