TAMNA STRANA ZVIJEZDA

Madona šokirala izgledom: Plastični hirurg užasno odradio posao

Ovo nije moja kraljica, ličiš na vanzemaljca iz holivudskih filmova, poručili su pratioci

Madona. Agencije

L. S. R.

14.10.2020

Pop zvijezda Madona (Madonna, 62) vješto pokušava sakriti godine, a tretmani botoksom su joj neizostavni. No njeni pratitelji zbog toga joj prigovaraju, govoreći joj kako pretjeruje i da više ne liči na sebe.

Najnovijom fotografijom na Instagramu pokrenula je lavinu komentara. Željela je podići svijest o glasanju uoči političkih izbora u SAD-u, no pažnju je usmjerila na potpuno drugu stranu.  

Neki su komentirali njen izgled i pitali se jesu li u pitanju filteri za obradu fotografija ili se potpuno upropastila estetskim korekcijama.


Madona. Instagram

- Ovo nije moja kraljica. Ličiš na vanzemaljca iz holivudskih filmova, plastični hirurg užasno je odradio svoj posao. Je li ovo stvarno? - pisali su joj pratitelji i obožavatelji u komentarima.

No bilo je i onih koji su joj standardno poručili kako im je uvijek lijepa. Ni na jedan od komentara kraljica popa nije se obazirala. 

Osim što je imala korekcije na licu, Madona se ove godine pohvalila kako je stavila implantate u stražnjicu. No nisu svi bili oduševljeni poput nje.

- Stavili su ti previše, plaši me tvoja stražnjica. Nisam vidio gore implantate od ovih - samo su bili neki od komentara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.