SAMO USPOMENE

Džon Travolta na rođendan svoje preminule supruge: Volim te

Džon Travolta i Keli Preston. Agencije

L. S. R.

14.10.2020

Džon Travolta (John, 66) emotivnom je objavom prisjetio se svoje pokojne supruge glumice Keli Preston (Kelly) na dan kada je trebala proslaviti  58. rođendan. Ona je rođena 13. oktobra 1962. godine.

Holivudski glumac spojio je fotografiju s vjenčanja svojih roditelja, s onom nastalom na vjenčanju Keli Preston i njega ze  napisao:

- Sretan ti rođendan draga! Našao sam ovu fotografiju s vjenčanja mojih roditelja. Lijepo je vidjeti našu pored njihove. Volim te. Džon.


Objava Džona Travolte. Instagram

Keli Preston preminula je u julu nakon što se pune dvije godine, u najvećoj tajnosti, borila s rakom dojke. Nakon njene smrti, o hrabrosti svoje majke, 20-godišnja Ela (Ella) je napisala:

- Nisam nikada upoznala nekoga tako hrabrog, snažnog, lijepog i prepunog ljubavi, kao što si bila ti. Svako ko je imao dovoljno sreće da te upozna ili da je bio u tvom društvu, složit će se da si širila nevjerojatnu energiju i da su svi oko tebe osjećali momentalnu sreću. Hvala ti što si bila tu za mene bez obzira na sve. 

Keli Preston i Džon Travolta bili su u braku od 1991. godine i imali troje djece, 20-godišnju Elu, devetogodišnjog Benjamina, ali i sina Džeta (Jett) koji je 2009., sa samo 16 godina, preminuo tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.