KORISTI SVOJU POPULARNOST

U izazovnom izdanju slavna pjevačica pozvala svoje fanove da obave svoju građansku dužnost

Kamila Kabeljo pokazala ravan stomak u sportskom grudnjaku i helankama

Camila Cabello. Profimedia

L. M.

14.10.2020

Kamila Kabeljo (Camila Cabello) pokazala ravan stomak u sportskom grudnjaku i helankama dok je išla obaviti glasanje uoči predstojećih predsjedničkih izbora u SAD-u.

Pjevačica Kamila Kabeljo bila je zaposlena gotovo cijelo vrijeme provedeno u karanteni, radeći na novim pjesmama s dečkom Šounom Mendesom (Shawn Mendes), ali brigu o zdravlju i održavanju top forme nikako ne želi prepustiti slučaju.


Camila Cabello. Profimedia

23-godišnja Kamila pokazala je to kada je snimljena u sportskom izdanju, uskim helankama i sportskom grudnjaku pa nikako nije mogla izbjeći objektive fotoaparata. Svima je za oko zapeo njezin ravan stomak i tijelo bez ijedne mane. Na licu nije imala ni trunke šminke, kosu je bila skupila u visoki rep, a nosila je i zaštitnu masku s porukom i podsjetnikom za glasanje na koje se i sama bila uputila u tom trenutku - prenosi Dnevnik.hr.

Na Instagramu je objavila i prikladnu fotografiju te odlučila potaknuti neke od svojih 50 miliona pratilaca da obave svoju građansku dužnost glasanja i izbora predsjednika SAD-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.