NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Kako Zvonko Komšić dolazi do konkretnih odgovora, povratak Maje Munde na TV, najpotpuniji sadržaj sapunica

U ''TV Vremeplovu'' sve o filmu „Visoko društvo“, u kojem je posljednju ulogu ostvarila Grejs Keli, u ''TV izboru' Enver Lugušić otkriva svoje favorite

Piše: L. S. R.

15.10.2020

Naslovnica priloga "TV Extra". AVAZ

"TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Jedno od najprepoznatljivijih TV lica N1 televizije Zvonko Komšić uređuje i vodi emisiju „Dan uživo“, u veoma otvorenom intervjuu između ostalog kaže:

-  Manje-više, većina gostiju i sugovornika zna na šta dolaze. I znaju da nisu kod mene u studiju da bi držali monolog, iznosili floskule, nego da će dobiti pitanje "u glavu", i to isto pitanje po nekoliko puta, ne bi li dali konkretan odgovor. Ne volim kada neki gost okoliša, ili vrda, pa im često upadam u riječ s potpitanjem, što se nekima sviđa, a nekima ne. Neki gosti, kada se ugase kamere, prigovore, neki se nasmiju, neki kažu: "Ovaj put si me poštedio", a jedan od njih nije znao kuda da izađe iz studija kada smo završili intervju. Moguće da sam previše insistirao na "konkretnom“ odgovoru pa je ostao zbunjen. 

Voditeljica OBN-a Maja Munda se nakon prodiljskog odsustva vraća u kulinarski šou "Stol za 4" i otkriva kakve promjene donose nova izdanja.

„TV Extra“ donosi najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U ''TV Vremeplovu'' sve o filmu „Visoko društvo“, u kojem je posljednju ulogu ostvarila Grejs Keli, u ''TV izboru' Enver Lugušić otkriva svoje favorite.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.