BIVŠA PRVA DAMA

Karla Bruni-Sarkozi o starenju: Sa 50 godina napokon postaješ žena

Bruni: Dala intervju za "Vogue". Agencije

L. K. P.

16.10.2020

Uoči izlaska svog novog albuma, bivša prva dama Francuske i nekadašnji supermodel, Karla (Carla) Bruni, dala je intervju za "Vogue", u kojem je, osim o muzici, progovorila i o starenju.

Danas 52-godišnjakinja, Bruni prošla je kroz mnoge životne promjene da dođe do ovoga gdje je danas. Počela je kao manekenka, te ubrzo, zajedno s Naomi Kambl (Campbell), Klaudijom Šifer (Claudijom Schiffer), Sindi Kraford (Cindy Crawford) i ostalim predstavnicama te generacije, postala jedan od supermodela 90-ih. Nakon što se dokazala u modnom svijetu, okrenula se muzici, prvi album objavila je 2002., a potom je, udajom za Nikolasa Sarkozija (Nicolas Sarkozy) postala i prva dama Francuske.


Sarkozi i Bruni: Imaju dvoje djece. Agencije

U najnovijem intervjuu, kojeg je povodom izlaska njenog novog albuma, dala za "Vogue", progovorila je o mnogim stvarima, a jedno od najzanimljivih dijelova sigurno je onaj u kojem majka dvoje djece progovara o starenju.

-Vjerujem da sa 50 godina napokon postaješ žena. One mlade djevojke u tebi definitivno više nema, a bila je tu do 50. rođendana, no u sebi još uvijek možeš plesati poput tinejdžerice. Pedeset je brojka kada ti društvo kaže da je došao kraj - sada si odrasla. I ona posljednja šansa da budeš mlada djevojka je nestala - izjavila je Bruni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.