SUDBINE

Teško bolesna glumica danas je sretna: Slavi devet godina braka

Šenon Doerti vodi tešku bitku s kancerom

Šenon Doerti. Agencije

L. S. R.

16.10.2020

Zvijezdi serije "Beverly Hills 90210", Šenon Doerti (Shannen Doherty), u martu 2015. život se iz temelja promijenio. Dijagnosticiran joj je rak dojke, kancerogene stanice poslije su se proširile na limfne čvorove, a nakon jednostrane mastektomije, mjeseci hemoterapija, zračenja i javne borbe pobijedila je zloćudnu bolest. Ipak, u februaru ove godine otkrila je kako se bolest vratila i u četvrtom je stadiju te glumica prolazi vrlo teško razdoblje. Ipak, u svojoj borbi nije sama, a osmijeh na lice iz dana u dan vraća joj suprug, 46-godišnji producent Kurt Isvarienko ( Iswarienko).

Naime, par se vejnačao na današnji dan prije devet godina, a Šenon je tim povodom suprugu  posvetila objavu na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nasmijana pozira sa suprugom, pored koje je napisala:

- Uvijek ćeš biti moj kauboj. Volim te. Sretna godišnjica.


Objava povodom godišnjice braka. Instagram

Glumici je ovo treći brak. Početkom 1993. zaručila se za nasljednika tvrtke "Max Factor", Dina Džeja Faktora (Dean Jay Factor). Međutim, ubrzo je on tražio zabranu prilaska jer je tvrdio da ga je Šenon fizički zlostavljala i prijetila. Međutim, glumicin otac tada je tvrdio kako je situacija obrnuta te ja je Din zlostavljao nju. Krajem iste godine Šenon se udala za Ešlija Hamiltona (Ashley), sina glumca Džordža Hamiltona (George), a razveli su se godinu kasnije.

Godine 2002. izgovorila je sudbonosno "da" Riku Salomonu (Rick), ali brak je potrajao tek devet mjeseci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.