OTOVORENI RAT

Nove drame Nine Morić, bivši joj prijetio, sud istražuje

Nekad se stvari riješe tek preko medija. To je žalosno, ali svijet se jednostavno promijenio - rekla je Ninina advokatica

Morić: Vodi rat s bivšim partnerom. Instagram

L. K. P.

17.10.2020


Zagrebačka manekenka s milanskom adresom, Nina Morić (44), zadnjih je mjeseci u otvorenom ratu s bivšim partnerom Fabricijom Koronom (Fabrizio Corona, 46).

Gospodina Fabricija Koronu smo tužili za niz prijestupa, najviše za prijetnje upućene Nini. Kako se slučaj vuče po sudu, nismo imali druge nego izaći sa svim tim u javnost, poručuju iz ureda koji je zastupa.


Nina Morić sa sinom. Instagram

S kontroverznim paparazzom Nina ima sina Karlosa (Carlosa) Mariju (18), a upravo je zbog njega i počeo sukob. Naime, Nina je prije nekoliko sedmica optužila Koronu da je "oteo njihovog sina, kojeg iskorištava kako bi opet došao u svjetlo javnosti".

Karlos se odselio od majke i sada boravi kod oca, s kojim snima razne reklamne kampanje, a Nina smatra kako to nikako nije dobar potez. Ovaj put se nije htjela petljati u to, nego je pustila svoju advokaticu da govori u njeno ime.

- Nekad se stvari riješe tek preko medija. To je žalosno, ali svijet se jednostavno promijenio - rekla je Ninina advokatica.


Morić: Pretrpila veliku emocionalnu bol. Instagram

Uglavnom, Nina je na društvenim mrežama objavila audio snimke u kojima joj bivši prijeti.

- Snimke koje je objavila su bile jedine "objavljive". Ostale je morala zadržati za sebe, ali i iz ovih objavljenih može se naslutiti da postoje puno gore snimke od tih - rekla je advokatica.

Dodala je kako je Nina morala pretrpjeti veliku emocionalnu bol nakon što je bivši na četiri godine udaljio od sina.

Međutim, došlo je do toga da je sin krišom zvao i tražio da mu pomogne, stoga je Morić odlučila svemu stati na kraj. Fabricio kaže da Nina nije dobro i da joj je spreman pomoći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.