TV LEGENDA

Goran Milić otkrio kako je za tri mjeseca smršavio 20 kilograma

S viškom kilograma spadao je u rizičnu skupinu zbog čega je, kako je izjavio, uložio nadljudske napore kako bi poboljšao svoje zdravlje

Milić: Liječnica mu zabranila put u Ameriku. Pixell

L. K. P. / Jutarnji.hr

20.10.2020


Dugogodišnji novinar i urednik Goran Milićtokom ljetnih mjeseci izgubio je 20 kilograma. Za "Jutarnji list" otkrio je kako mu je to uspjelo, a zanimljiv je i razlog zašto se odlučio na rigoroznu dijetu.

S viškom kilograma spadao je u rizičnu skupinu zbog čega je, kako je izjavio, uložio nadljudske napore kako bi poboljšao svoje zdravlje. Serijalom zbog kojeg je trebao otputovati u Ameriku htio je prenijeti turobnu situaciju koju je pandemija "donijela" u SAD, ali i prikazati američki borbeni duh. Ali, prije toga je morao skinuti kilograme. Na put je trebao u junu.

-Odgodili smo putovanje za septembar, jer se nije moglo putovati, a onda su mi liječnici rekli da spadam u rizičnu skupinu. Napravio sam nadljudski napor preko ljeta, smršavio 20 kilograma, spustio šećer na prosjek od 7,5, ali to nije bilo dovoljno da mi doktorica Gordana odobri put. U njenoj ordinaciji sve vrijednosti su skočile, pritisak, šećer, a još mi je napomenula da me niko ne bi želio osigurati za takav put - ispričao je za "Jutarnji list".


Goran Milić: Prizor sa rada na serijalu. Privatni album

Sa svojom ekipom Milić se dogovorio da cijeli projekt vode iz Zagreba, a da u Americi snimateljska i novinarska ekipa sve pokrije po njihovim uputama.

-Razgovore bismo vodili preko Zooma, ali bi dvije kamere snimale sagovornike u Americi, a dvije-tri mene u jednom predivnom zagrebačkom prostoru. Dakle, nikakva folirancija, razgovor je uživo, a slika je odlična, nije Skype - rekao je vitalni 74-godišnjak.

"What’s up America" snimat će do kraja oktobra. Gledaoci HRT-a trebali bi ga gledati u februaru ili martu iduće godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.