RAZOČARANA

Severina javno osudila gradonačelnika Bandića zbog prisilnog iseljavanja najstarijeg zagrebačkog kluba

Neuobičajeno, Severina je objavila post koji je napisala na kajkavskom narječju

Severina. Agencije

A. M.

20.10.2020

Danas je prisilno iseljen najstariji zagrebački klub "Jabuka", koji je bio jedno od najpopularnijih okupljališta u gradu, i to od davne 1968. godine.

Ovim povodom na svom Instagramu se oglasila i pjevačica Severina Kojić, koja nije štedila gradonačelnika Milana Bandića. 

Neuobičajeno, Severina je objavila post koji je napisala na kajkavskom narječju.

- Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati... Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bu naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bu on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil? - napisala je ona, pruživši tako podršku najstarijem zagrebačkom klubu.

Ispod videa prisilnog iseljenja koji je objavila počeli su da se množe komentari ljudi koji se slažu s pjevačicom i nagađaju šta će osvanuti na mjestu "Jabuke".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.