LUKSUZ

Ovo je ruski milioner i budući suprug kćerke Željka Mitrovića

Ima privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila

Ovo je ruski milioner i budući suprug kćerke Željka Mitrovića. Instagram

L. M.

22.10.2020

Kristinu Mitrović, stariju kćerku Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, nedavno je zaprosio njen dečko, ruski milioner, Ilija.

Ona je rekla "da", a potom je fotografiju skupocjenog prstena i buketa ruža objavila tada na svom Instagram profilu. Ubrzo su počele da pristižu poruke i čestitke u velikom broju, a među prvima je to učinila majka buduće mlade Milica Mitrović.


View this post on Instagram

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom Ilijom

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on

Kristinin budući suprug je sin ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila koje mijenja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija kćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocjenim poklonima koje od budućeg supruga dobija. Uz fotografiju sa 101 ružom napisala je: "Moje uobičajeno jutro" i time pratiocima stavila do znanja da je to njena svakodnevica. Baš kao i vožnja privatnim avionom svog dragog, te kupovina skupocjenih tašni premium brendova, nakita, obuće...

Inače, budući suprug kćerke Željka Mitrovića je prije nekoliko mjeseci boravio u Beogradu, gdje su se svi, kao porodica, trudili da mu bude ugodno. Pokazali su mu sve znamenitosti srbijanskog glavnog grada, ali i hotele i restorane.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.