NEDOSTAJE JOJ BINA

Brena živi za dan kada će opet moći raditi svoj posao

U narednim godinama odlučila sam uživati s porodicom i prijateljima - ispričala je Brena za srbijanske medije

L. K. P.

Brena: Nedavno proslavila 60. rođendan

Foto: Agencije


Pjevačica Lepa Brena nedavno je proslavila 60. rođendan. Iako je imala poveći broj svjećica na torti, kaže kako joj je prije svega bitno stanje duha, koje njeguje već godinama.

- To je ozbiljan broj i ozbiljna cifra. No važno je da se dobro osjećate. Bitno je imati unutrašnji duševni mir. Uhvatila sam se u koštac sa životnim izazovima. U narednim godinama odlučila sam uživati s porodicom i prijateljima. Uživat ću i sa svojom publikom na nekim novim koncertima - ispričala je Brena za srbijanske medije.

  • Brena: Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim

    Brena: Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim

    Foto: Agencije


Nakon što je cijelo ljeto krstarila, pjevačica se sa suprugom Bobom Živojinovićem (57) vratila u Beograd. Tamo je slavila rođendan. Govori kako joj u cijelom životu, a ni karijeri, nikada ništa nije smetalo.

- Sve loše stvari, padovi koje sam doživjela, naučili su me da ustanem, nastavim dalje i izvučem pouku iz svih tih situacija. Nekim ljudima dovoljno je da vide gdje drugi griješe, a drugi moraju sve to osjetiti na svojoj koži. Svako ko je postigao velike rezultate, morao je puno raditi - smatra pjevačica.

No trenutno joj nedostaju nastupi.

- Svi živimo za taj dan kada ćemo početi funkcionisati i kada će svako od nas raditi svoj posao, za koji je stvoren. Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim - priznaje Brena.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na