NEDOSTAJE JOJ BINA

Brena živi za dan kada će opet moći raditi svoj posao

U narednim godinama odlučila sam uživati s porodicom i prijateljima - ispričala je Brena za srbijanske medije

Brena: Nedavno proslavila 60. rođendan. Agencije

L. K. P.

23.10.2020

Pjevačica Lepa Brena nedavno je proslavila 60. rođendan. Iako je imala poveći broj svjećica na torti, kaže kako joj je prije svega bitno stanje duha, koje njeguje već godinama.

- To je ozbiljan broj i ozbiljna cifra. No važno je da se dobro osjećate. Bitno je imati unutrašnji duševni mir. Uhvatila sam se u koštac sa životnim izazovima. U narednim godinama odlučila sam uživati s porodicom i prijateljima. Uživat ću i sa svojom publikom na nekim novim koncertima - ispričala je Brena za srbijanske medije.


Brena: Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim. Agencije

Nakon što je cijelo ljeto krstarila, pjevačica se sa suprugom Bobom Živojinovićem (57) vratila u Beograd. Tamo je slavila rođendan. Govori kako joj u cijelom životu, a ni karijeri, nikada ništa nije smetalo.

- Sve loše stvari, padovi koje sam doživjela, naučili su me da ustanem, nastavim dalje i izvučem pouku iz svih tih situacija. Nekim ljudima dovoljno je da vide gdje drugi griješe, a drugi moraju sve to osjetiti na svojoj koži. Svako ko je postigao velike rezultate, morao je puno raditi - smatra pjevačica.

No trenutno joj nedostaju nastupi.

- Svi živimo za taj dan kada ćemo početi funkcionisati i kada će svako od nas raditi svoj posao, za koji je stvoren. Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim - priznaje Brena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.