DA LI JE MLAĐE SLAĐE

Kejt Bekinsejl ostavila 24 godine mlađeg momka

Pjevač je bio opčinjen holivudskom glumicom, pa je prevara odmah isključena kao opcija raskida

Kejt Bekinsejl. Agencije

L. S. R.

23.10.2020

Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale, 47) ponovo je solo. Britanski mediji pišu da je lijepa glumica, poznata po ulogoma u filmovima “Underworld, “Van Helsing” i “Pearl Harbor”, ostavila svog 24 godine mlađeg partnera. Kejt je odlučila da stavi tačku na devetomjesečnu vezu sa kanadskim pjevačem Gudijem Grejsom (Goody Grace, 23). Ona je izbrisala sve zajedničke slike sa Instagrama i prestala da prati svog sada već bivšeg dečka.

Britanski mediji pisali su da se Gudi početkom godine, kada je proglašeno vanredno stanje, uselio kod Kejt, a njihova veza sjajno je funkcionisala. Pjevač je bio opčinjen holivudskom glumicom, pa je prevara odmah isključena kao opcija raskida. Čini se da je lijepa Kejt odlučila da jednostavno ne može da živi monoton i dosadan život, pa je prvo riješila da promijeni partnera. 

Kejt Bekinsejl. Agencije

Gudi se odmah iselio iz njenog stana i vratio u rodnu Kanadu. Ona je izbrisala sve tragove ljubavi na društvenim mrežama i krenula dalje uzdignute glave.

Čini se da Kejt sebe definitivno pronalazi pored mlađih muškaraca. Otkako se 2015. godine razvela od reditelja Lena Vajzmena (Wiseman), s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Meta Rifa (Riff) koji je od nje mlađi 12 godina. 

Ubrzo zatim uplovila je u emotivnu vezu sa 15 godina mlađim Džekom Vajtholom (Jack Whitehole), koji je po zanimanju takođe komičar. Međutim, iako su viđeni na ulicama kako se drže za ruke, uživaju i djeluju da među njima strasti i hemije, veza nije potrajala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.