ZVIJEZDE

Velika ispovijest Darka Lazića, pjevač otvorio dušu i progovorio o skandalima

U nikada iskrenijoj ispovijesti Darko ćeotvoriti dušu i pričati na sve teme koje interesuju javnost

Darko Lazić. Screenshot/YouTube

A. M.

23.10.2020

Folk pjevač Darko Lazić posljednjih nekoliko godina važi za jednog od najpopularnijih pjevača u Srbiji. 

Stekao je veliku slavu, njegove pjesme su postali pravi hitovi, a za svaki nastup tražila se karta više. Međutim, život ga nije uvijek mazio. Iako je imao sve, preko noći mu se život preokrenuo naopačke, piše Alo.rs.

Darko će sada, prvi put nakon dužeg vremena, u nikada iskrenijoj ispovijesti otvoriti dušu i pričati na sve teme koje interesuju javnost i to ekskluzivno u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

On će govoriti o razvodu od bivše supruge, pjevačice Ane Sević, i njihovom odnosu kao i o tome kako i na koji način zajednički odgajaju kćerku Lorenu.

Darko će govoriti o saobraćajnoj nesreći koju je doživuo prije dvije godine, kada je automobilom sletio sa puta. Mnogi su tada mislili da se neće izvući, a ljekari su dali sve od sebe da ga spase. Njegova volja za životom, mladost i upornost ljekara dovela je do toga da se Darko izvuče, a samo nekoliko dana nakon nesreće saznao je i da će dobiti drugo dijete sa svojom izabranicom Marinom Gagić.

Kakav je njegov odnos sa Marinom, da li imaju nesuglasice, oko čega se najviše svađaju i čija je zadnja u kući, kao i ko više brine o njihovom sinu Alekseju, Darko će otkriti ekskluzivno u nedjelju u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Također, Darko će ove sedmice govoriti i o svojoj borbi sa kilogramima, a poznato je da je skinuo više od 60 kilograma.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.