IZA KULISA

Eva Mendez: Ne želim raditi ništa naslino

Nikad prije nisam željela djecu dok se nisam zaljubila u Rajana

Eva Mendez. Agencije

L. S. R.

24.10.2020

Glumica Eva Mendez (Mendes, 46) otkriva kako nikad nije razmišljala o tome da postane majka, što se promijenilo kad je upoznala Rajana Goslinga (Ryan Gosling).

Nikad prije nisam željela djecu dok se nisam zaljubila u Rajana, a na neki način sve se dobro završilo kad sam s 40 godina rodila prvu bebu - otkrila je a glumica u intervjuu.

Model i glumica uvijek je bila usredotočena na svoju karijeru, ali kad je upoznala Goslinga (39), osjetila je da se sve organski spojilo.

 

-

Eva Mendez. Agencije

Drugo dijete imala sam s 42 godine pa mislim da je to kod mene funkcioniralo na način da sam fokus s karijere prebacila na porodicu- kaže Mendez koja je uzela pauzu od glume kako bi se posvetila odgoju svojih kćeri, Esmeralde (6) i Amade (4).

Glumica je nedavno otkrila da se osjeća spremnom za povratak glumi, a u novom intervjuu otkriva s kojim se problemima, vezanim uz povratak pred kamere, sad suočava.  


- Popis stvari koje bi radila je sve kraći i kraći. Ne želim raditi ništa nasilno, ne želim raditi ništa rizično - kaže Mendez i zaključuje da joj jedino ostaje glumiti u Disneyevim filmovima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.