OTVORENO

Aca Lukas priznao zbog čega je napusti Grand, ali i koju je ženu naviše volio

Poznati folker sebe ne smatra švalerom

Aca Lukas. Arhiv

L. M.

26.10.2020

Aca Lukas gostovao je u jednoj srbijanskoj emisiji, gdje je pričao i na temu svog ljubavnog života, tačnije o bivšoj supruzi Sonji.

Jednom od najpopularnijih folkera na ovim prostorima nije se svidjelo kada ga je voditeljka Ljiljana Stanišić najavila kao "najvećeg švalera", pa se odmah pobunio.

- Najveći švaler - to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš ljubavnicu, Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dvije žene odjednom - započeo je Lukas.

Na pitanje koju je ženu najviše volio u životu, Lukas je bio iskren i rekao da je to Sonja, sa kojom ima kćerku Viktoriju.

- Posljednju. Sonja je imala tu čast. Ako kažem da je i dalje volim, ako kažem ne, to zvuči ružno. Naravno da je volim, ona je majka mog djeteta. Ne mogu da je ne volim, ali nismo više zajedno. Ja ne patim. Bilo je svašta u našim životima. Ja ne krijem svoju prošlost i ne volim da mijenjam svoju historiju - izjavio je Lukas za Kurir TV.

Na pitanje da li je zbog Lepe Brene napustio Grand, Lukas je istakao da to nije tako.

- Nisam vidio svrhu da sjedim kod Saše Popovića. Dosadilo mi je, napustio sam Grand. Nema spektakularnog razloga. Ja sa Brenom nisam bio u dobrim odnosima, i ona nije moj razlog napuštanja Granda - rekao je Lukas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.