NEUGODNA ISKUSTVA

Nini Badrić opsjednuti obožavatelj dolazio pred stan, zbog nje je išao i na Hvar

NIna Badrić. Arhiva

L. S. R.

28.10.2020

Slično kao Jelena Rozga, na meti previše revnog obožavatelja je i Nina Badrić.  Pjevačicu je jedan muškarac učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos.

Muškarac tu nije stao, naime, otišao je tolik-o daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan, navodi "Slobodna Dalmacija", a viđala ga je i u blizini svog stana u Zagrebu.  

NIna Badrić. Instagram

Nina se, navode, nakon svega morala obratiti policiji. Čitav slučaj je završio na sudu, a napasniku je izrečena mjera opreza koja se odnosi na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Pjevačica je već ranije imala sličnih neugodnih iskustava. U dva navrata je morala reagirati policija.   


- Očajan je osjećaj znati da vas netko stalno prati. Razumna sam osoba i znam razliku između fanova i fanatika. U ovom slučaju ne radi se o fanu. Stravičan je osjećaj znati da vas netko konstantno uhodi i da dolazi na vašu kućnu adresu, da u svakom trenu zna gdje se vi nalazite. Ne preostaje vam ništa drugo nego potražiti pomoć policije ispričala je tad Nina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.