MUZIČAR OTVORIO DUŠU

Saša Antić, frontmen grupe TBF, prima pomoć od države i razmišlja o taksiranju

Za trenutnu političku scenu u Hrvatskoj Antić kaže da je zanimljiva i dinamična te prava slika hrvatskog duha i mentaliteta

Antić: Traži drugi posao. Agencije

L. K. P.

29.10.2020


Trećina vokalnog trojca iz TBF-a Aleksandar Saša Antić kaže kako je muzička industrija u teškom šoku te da većina muzičara koji žive isključivo od svirki traži drugi posao. I sam, kaže, razmišlja o taksiranju

U intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju", Antić se ne ustručava priznati da i sam prima pomoć od države, jer je njegova struka jedna od najteže pogođenih u ovoj krizi.

Za trenutnu političku scenu u Hrvatskoj Antić kaže da je zanimljiva i dinamična te prava slika hrvatskog duha i mentaliteta. Našlo bi se tamo, smatra tekstopisac koji pod pseudonimom Alejuandro Buendija uskoro izdaje svoj treći samostalni album naziva 'Škrinja', posla i za njega.


Antić: Frontmen grupe TBF. Agencije

-Volio bih da političari u prepirkama više govore u rimi, to bi bilo u duhu narodne tradicije junačkog deseterca i puno zanimljivije i atraktivnije. Pogotovo mladima koji su apolitični i vole rap. A tako bi se možda otvorilo i koje radno mjesto za nas stihoklepce - kaže Antić koji se osvrnuo i na dvadesetak godina stari hit "Splitsko stanje uma".


-Danas je moje splitsko stanje uma takvo da još uvijek nemam iljadu maski. Imam ih zasad samo sedam i sve su pamučne - zaključuje Antić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.