NAJAVA

"TV Extra" u petak: Kćerka Kemala Malovčića plesom zaludila Austriju, od četvrtka na Novoj BH nove epizode LZN-a, najpotpuniji sadržaj sapunica

U ''TV Vremeplovu'' sve o filmu "Vještice iz Istvika", a u ''TV Izboru" Sejo Sexon otkriva svoje favorite

Piše: L. K. P.

29.10.2020

Naslovnica priloga "Extra". avaz

"TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Glumica i pjevačica Edita Malovčić (42), kćerka popularnog pjevača narodne muzike Kemala Malovčićaa, gradi veoma uspješnu karijeru u Austriji, gdje je i rođena. Mnoge njene kolege većinom su zbog pandemije koronavirusa pauzirale u 2020. godini i svoj posao odgodile za neka bolje vremena.

Osim toga što je utjelovila jednu od glavnih uloga u novom filmu rediteljice Jasmile Žbanić “Quo Vadis, Aida?”, učesnica je i popularnog plesnog šoua „Dancing Stars“, koji se emitira na austrijskoj državnoj televiziji ORF.

Na Novoj BH počinju se emitirati novi nastavci hit-serije ''Lud, zbunjen, normalan'' (LZN). Na programu su od 5. novembra, od ponedjeljka do četvrtka u 20.15 sati.

Naime, godinama se aktuelni nastavci megapopularnog projekta emitiraju samo u Hrvatskoj, jer ih jedna TV kuća iz susjedstva otkupljuje, dok se publika u našoj zemlji morala zadovoljiti reprizama.

"TV Extra“ donosi najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U ''TV Vremeplovu'' sve o filmu „Vještice iz Istvika“, a u ''TV Izboru" pjevačica Sejo Sexon otkriva svoje favorite.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.