NA LICU MJESTA

Al Šaibani: Dino Merlin najbolja je osoba za promociju Porto Montenegra

On je naveo da se prije dvije godine s jednim prijateljem iz Sarajeva sasvim slučajno zadesio na Merlinovom koncertu te da nije mogao vjerovati kada su svi uglas pjevali jednu pjesmu

Dino Merlin i Mohamed I. Al Šaibani. E. Trako

Piše: L. S. R.

30.10.2020

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin sinoć je predstavio spot za pjesmu „Mi“.

Ovom promocijom, na kojoj je prisustvovala i ekipa "Dnevnog avaza", zvanično je najavljen početak dugoročnog kreativnog partnerstva između bh.  umjetnika i Porto Montenegra.

U svečanij sali Regent Porto Montenegra zvanicima su se obratili David Margason, generalni direktor Porto Montenegra  I Nj.E. Mohamed I. Al Šaibani, član Borda i Generalni direktor Investicione korporacije Dubaija.

- Ne postoji bolja osoba od Dine Merlina za promocija ovakvog divnog mjesta kao što je Porto Montenegro - kazao je Al Šaibani.

On je naveo da se prije dvije godine s jednim prijateljem iz Sarajeva sasvim slučajno zadesio na Merlinovom koncertu te da nije mogao vjerovati kada su svi uglas pjevali jednu pjesmu. Mislio je da se radi o nacionalnoj himni, a kada mu je rečeno da je riječ o hitu Dine Merlina, rekao je da ga želi upoznati.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.