GLUMAC OTKRIO

Neodoljivi šarmer Hju Grant: Sve je to laž

Snimao bih rado nastavke svojih uspješnih romantičnih komedija koje bi demistificirale i srušile taj žanr

Hju Grant. Agencije

L. S. R.

3.11.2020

Britanski glumac Hju Grant (Hugh,60) na velikim se platnima proslavio ulogama u romantičnim komedijama poput "Četiri vjenčanja i sprovod", "Zapravo ljubav", glumio je u oba filma o Bridžit Džons (Bridget Jones), a veliki hit bio je svakako i film "Ja u ljubav vjerujem", gdje mu je partnerica bila Džulija Roberts (Julia,53).

- Siguran sam da su moj i Džulijin lik prošli kroz najgori mogući razvod koji možete zamisliti, sa skupim i pokvarenim advokatima. Sve moje veze u filmovima ustvari su bila katastrofa, a romantične komedije kao žanr su samo laž - ispričao je Grant u intervjuu za "Collider".


Hju Grant. Agencije


Grantov posljednji projekt "The Undoing" je dramska mini-serija s Nikol Kidman (Nicole, 53), koju publika može pratiti na HBO-ovoj platformi, a prilikom promocije aktuelnog projekta donedavno 'vječni neženja' i 'kralj romantičnih komedija' dao je zanimljiv odgovor na pitanje bi li ponovno snimao takve filmove.

- Snimao bih rado nastavke svojih uspješnih romantičnih komedija koje bi demistificirale i srušile taj žanr. Pokazati ljudima kako završe ti likovi, mislim da je to briljantna ideja - zaključio je glumac.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.