ISPOVIJEST

Supruga Harisa Džinovića: Sve je stalo, muž mi ne radi...

Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće

Melina i Haris Džinović. Arhiva

L. S. R.

5.11.2020

Melina Džinović je u poslednjem intervjuu skrenula pažnju i na to kako se cjelokupna situacija s koronavirusom u svijetu odrazila i na modni biznis.

- Moje haljine se prodaju svuda u svijetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju se kao prije, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad - ispričala je dizajnerka i supruga Harisa Džinovća za "Star".


Melina Džinović. Arhiva

- Trebalo je da se održi Sedmica mode online, ali to nije uspjelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenirka posljednjih meseci glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne - dodala je.

Kaže da nije depresivna osoba, samo realna i misli da do ljeta neće proći kriza. 

- Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo željeli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.