ISPOVIJEST

Supruga Harisa Džinovića: Sve je stalo, muž mi ne radi...

Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće

L. S. R.

Melina i Haris Džinović

Foto: Arhiva


Melina Džinović je u poslednjem intervjuu skrenula pažnju i na to kako se cjelokupna situacija s koronavirusom u svijetu odrazila i na modni biznis.

- Moje haljine se prodaju svuda u svijetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju se kao prije, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad - ispričala je dizajnerka i supruga Harisa Džinovća za "Star".

  • Melina Džinović

    Melina Džinović

    Foto: Arhiva


- Trebalo je da se održi Sedmica mode online, ali to nije uspjelo, ipak to nije to. Šta da kažem osim da je trenirka posljednjih meseci glavni odjevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne - dodala je.

Kaže da nije depresivna osoba, samo realna i misli da do ljeta neće proći kriza. 

- Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo željeli.

NA VRH

Podijeli članak na