NOSTALGIJA

Jelena Đoković starom fotografijom otkrila koliko joj je ruža poklonio Novak za godišnjicu veze

Par uživa u skladnoj ljubavi još od srednjoškolskih dana, a svoju dugogodišnju vezu ozakonili su brakom

Bračni par Đoković. Agencije

L. K. P.

5.11.2020

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića na društvenim mrežama prisjetila se romantičnom fotografijom prvih godina njihove ljubavi.

Par uživa u skladnoj ljubavi još od srednjoškolskih dana, a svoju dugogodišnju vezu ozakonili su brakom i potom "zapečatili" sa dvoje djece, Stefanom i Tarom. Jelena Đoković objavila je fotografiju na kojoj su on i Novak slavili drugu godišnjicu veze, kada joj je on darovao 1001 crvenu ružu.


Jelena i Novak: Slika s tavana. Instagram

-Slika s tavana! Gledam kako izgledamo ovdje kao da smo osnovnoškolci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobjedu na Davis Cupu - opisala je fotografiju Jelena Đoković.

Ipak, pokoju fotografiju je moguće pronaći na društvenim mrežama. Kada su se upoznali, tada 17-godišnji Novak Đoković odlučio se profesionalno baviti tenisom i te je godine završio na 78. mjestu svjetske ATP liste.

Jelena Ristić, 11 mjeseci starija, također se bavila sportom, tačnije atletikom. Upravo su zahvaljujući sportu započeli prvi razgovor i shvatili da imaju mnogo zajedničkih tema. Kao vrhunac svoje ljubavne priče 10. jula 2014. na Svetom Stefanu u Crnoj Gori ozakonili su vezu brakom.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.