LIJEČENJE MUZIČARA

Mahir Beathouse nakon čak pet operacija: Sad me čeka i šesta

Dok čeka novi zahvat na društvenim mrežama prati reakcije na novu numeru Dine Merlina "Mi". On je zajedno s Merlinom radio muziku za ovaj hit

Mahir Beathouse. Avaz

Piše: L. S. R.

5.11.2020

Mahir Beathouse prije nekoliko dana vratio se iz Igala, gdje je bio na rehabilitaciji.

- Dobro se osjećam, ali  sada me čeka operacija ruke - rekao je sarajevski muzičar za "Avaz".

 To će biti njegov čak šesti operativni zahvat, nakon što je Mahir  24. aprila pao s velike visine s balkona svoje porodične kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac i bio u veoma teškom stanju, ali, nasreću, njegov oporavak odvija se u pozitivnom smjeru.

 

Tokom postoperativnog perioda muzičar je trpio jake bolove, posebno nakon što su mu povezani pokidani nervi u nozi. Mahir je prije teškog pada bio u sjajnoj fizičkoj kondiciji, što je doprinijelo da oporavak protječe u željenom smjeru. Iako je pred njim je dug put da bi se vratio u stanje u kojem je bio prije pada, on s puno optimizma gleda u budućnost.

Dok čeka novi operativni zahvat, Mahir na društvenim mrežama prati reakcije na novu numeru Dine Merlina "Mi". On je, naime, zajedno s Merlinom radio muziku za ovaj hit.  

I Merlin je u intervjuu za "Avaz", koji je dao u Porto Montenegru nakon ekskluzivne promocije videospota "Mi", govorio o Mahirovom zdravstvenom stanju te o njihovoj saradnji na ovoj pjesmi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.