VJERA U LJUBAV

Hali Beri pronašla čovjeka svog života

Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad

Hali Beri: Nakon tri propala braka opet pronašla ljubav. Instagram

L. K. P.

6.11.2020

Posljednjih nekoliko mjeseci Hali Beri (Halle Berry) u vezi je s muzičarem Vanom Hantom (Hunt). Glumicaje nakon tri propala braka jednostavno odustala od pomisli da će se ponovno skrasiti, ali sada ta opcija više nije isključena.


View this post on Instagram

You’ve got to COORDINATE. 😂 #MasksSaveLives

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Holivudska zavodnica sretno je zaljubljena u četiri godine mlađeg Hanta. Vezu je javno potvrdila u septembru ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad.

-Iako ima brojna loša ljubavna iskustva i jednostavno je u jednom trenu odsutala od ljubavi. Van Hant je naučio kako ponovno voljeti nekoga, ali i sebe. On je divan, pažljiv i šarmantan muškarac, a hemija među njima je toliko snažna - govori za "Us Weekly" jedan od dobrih glumicinih prijatelja.


Slavna 54-godišnjakinja prijateljima se pohvalila kako nekad jednostavno na prvu znaš da je osoba ona prava za tebe, a ona je to tek sada iskusila.



Hali Beri: Opet ljubi. Instagram

Prije nekoliko dana pohvalila se da zajedno slave Noć vještica, a prije toga da su proveli njen rođendan u Las Vegasu.

Beri iza sebe ima tri propala braka. Za Erika Džastica (Eric Justice) udala se 1993., a razveli su se četiri godine kasnije. Novu šansu braku dala je 2001. kada se udala za Erika (Eric) Beneta. I ovaj put sreća je potraja tek četiri godine. Zadnji nesretni brak trajao je tri godine s Oliverom Martinezom od 2013. do 2016.

S Oliverom ima sedmogodišnjeg sina Mejsa (Mace) Roberta, dok iz veze s kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem (Gabriel Aubry) ima 12-godišnju kćerku Nalu (Nahla).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.