SPUŠTENE ZAVJESE

Otkazano predstavljanje knjige i CD-a Josipa Pejakovića zbog smrti Dragana Jovičića

Nadamo se da će javnost uvažiti razloge otkazivanja ovog kulturnog događaja, a novi termin blagovremeno ćemo objaviti - saopšteno je iz Centra kulture i mladih

Pejaković: Promocija bila zakazana za večeras. Agencije

L. K. P.

6.11.2020

Promocija knjige i CD-a ''Bosnom hodim'' Josipa Pejakovića, koja je trebala biti održana večeras u Centru kulture i mladih otkazana je zbog smrti glumca Dragana Jovičića i nepovoljne epidemiološke situacije.

Promocija je otkazana odlukom organizatora Josipa Pejakovića, Gorana Mikulića i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo (CKM).

-Sretni smo što smo imali čast sarađivati i podijeliti magiju pozorišne umjetnosti s njim, s obzirom da je jedan od posljednjih projekata na kojem je Dragan radio predstava "Porodični portret", gdje je i naš Centar jedan od partnera - poručili su iz Centra kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

Kolektiv JU CKM izrazio je duboko saučešće porodici i prijateljima Dragana Jovičića, koji je ostavio neizbrisiv i upečatljiv trag u njihovim srcima i sjećanjima.

-Nadamo se da će javnost uvažiti razloge otkazivanja ovog kulturnog događaja, a novi termin blagovremeno ćemo objaviti. Porodici Dragana Jovičića izražavamo duboko saučešće - saopšteno je iz Centra kulture i mladih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.